Employee experience 2019

Employee experience 2019

Lucy Adams

Former HR Director @ BBC, CEO Disruptive HR

Lucy Adams is one of the most innovative and inspirational speakers in the HR profession. Having led HR in major organisations such as the BBC she knows why HR has to change and offers genuinely fresh perspectives on how to do it. Lucy is the founder of Disruptive HR which she created having grown frustrated with the lack of innovation and fresh thinking in the profession She and her team work with business leaders and HR professionals across the world to help them lead, engage and develop their people differently. Lucy is also the author of the bestseller “HR Disrupted” a book packed with practical ways to innovate your approach to leading people in a disrupted world and her latest book ~The HR Change Toolkit~ 

Arjen Banach

Dagvoorzitter / Chief Happiness Officer

Arjen Banach is veelgevraagd spreker op het gebied van organisatiecultuur, verandermanagement en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. Daarnaast is hij Chief Happiness Officer bij een grote zorginstelling waar hij zich bezighoudt met een bouwen van een cultuur waarin professionals optimaal kunnen presteren en betrokken zijn. Hij is ook de host van de podcast 'Energie aan het Werk'.

Heleen Mes

Partner HappinessBureau | HR Director

Heleen Mes bereikte als HR directeur met twee organisaties een top 10-positie als Beste Werkgever NL, geeft Employee Experience & Design trainingen en presentaties, schrijft artikelen over Employee Experience voor HR vaktijdschriften, is oprichter van de LinkedIn groep Employee Experience Nederland/België en editor van Happy People Better Business Nieuws.

Suzanne Keulen

Global Manager for Onboarding and Quality of Hire for ASML

Suzanne Keulen is wereldwijd verantwoordelijk voor de Quality of Hire en Onboarding van nieuwe medewerkers. Na het behalen van haar MSc Arbeid- en Organisatiepsychologie heeft zij ruime ervaring opgedaan op het gebied van Recruitment en HR Programma Management binnen onder meer ASML en Philips. Als Talent Acquisition Accountmanager voor Philips Healthcare en als Corporate Recruiter binnen ASML hield Suzanne zich bezig met Strategische Workforce Planning, assessments als onderdeel van selectieprocedures en de attractie- en selectie van technische MSc en PhD kandidaten. In haar functie als HR Programmamanager binnen Philips Accelerate! was Suzanne verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van de HR strategie binnen de End 2 End Deployment teams.

Nadine Beister

Global Human Recourse Leader at HEMA

Voordat Nadine bij Hema begon, was ze werkzaam als Interim HR-directeur bij WPK en eigenaar van het bedrijf Spark Whippet | Human Capital Solutions. Nadine begon haar carrière in 1996 bij Stork Nolte E.M.T als sales medewerkster. Na een dienstverband van ongeveer twee jaar, maakte Nadine de overstap naar Sekisui S-Lec B.V, om een ruime twee jaar later wederom van werkgever te wisselen. Ditmaal vertrok Beister naar het European Performance Institute. Vervolgens ging Beister in dienst bij Swets Information Services, waar ze tot november 2014 werkte.

Alex Slavenburg

Partner Het HappinessBureau

Alex Slavenburg is partner van het Happiness Bureau en eigenaar van Happimotion. Alex heeft meer dan 28 jaar (internationale) ervaring in het succesvol managen van veranderingen, managen van teams en boeken van resultaten binnen grote internationale organisaties. Alex werkt samen met leidinggevenden, teams en organisaties on Werkgeluk in beweging te brengen, waardoor zij kunnen floreren.

Jacco van den Berg

Trainer/adviseur

Van den Berg Training & Advies heeft als doel medewerkers en organisaties met training, webinars, e-learnings en boeken beter te laten functioneren. Immers, het succes van organisaties wordt bepaald de prestaties, werkplezier en ontwikkeling van haar medewerker. Het bureau is specialist op het gebied van Het Nieuwe Beoordelen.

Joost Schrage

Eigenaar Merken & Werken

Joost Schrage is een ervaren praktijkman die zijn ervaring als consultant in de HR-dienstverlening (o.a. Deloitte Human Capital Group en Berenschot) combineert met ervaring als strategy director in de reclame (ARA en TMP Worldwide). Hij combineert het talent om snel tot de kern door te dringen met zijn liefde en gevoel voor taal. Een wandelende mix van inhoud en creativiteit. Plus de ervaring om dit heel snel te vertalen naar praktische middelen. Joost is ook mede-oprichter van De Zaak van Vertrouwen, waar hij organisaties helpt bij het formuleren van beloftes die in balans zijn met de producten die ze leveren en de mensen die er werken.

Lucas Swennen

Mede-eigenaar HappinessBureau

Lucas Swennen is expert op het terrein van journey mapping, (interne) communicatie, (employer) branding en onderzoek. Hij heeft veel (internationale) organisaties geadviseerd over merkstrategie, marketing en medewerkerstevredenheid. Hij is mede-eigenaar van het HappinessBureau en publiceert over verschillende onderwerpen, waaronder onderzoek van werkgeluk.

Victor Romijn

Onboarding Consultant Appical

Na een carrière van tien jaar in sociale media en online marketing, veranderde Victor van gedachten en ging in een andere richting: onboarding. Door zijn online ervaring, zijn talent voor improvisatie en zijn gevoel voor groepen, was dit de ideale carrièreverandering. Hij is een kampioen in het uitleggen van het Appical CMS aan alle lagen van een organisatie, van de technische onderlegde mensen tot mensen met weinig of geen online ervaring. Bij Appical is hij verantwoordelijk voor de implementatie van het CMS bij verschillende klanten, in sectoren variërend van gezondheidszorg tot transport en lokale overheden dit verspreid over heel Europa.
 

Thomas Spauwen

Expert Medewerkers-communities InnerVoice

Thomas beschikt over 10 jaar aan onderzoekservaring. Hij is expert op het gebied van research communities en agile onderzoek. Daarnaast houdt hij graag bezig met innovatie binnen het domein van (online en offline) kwalitatief onderzoek.

Marc Henselmans

HR Analytics Consultant, ABN AMRO

De afgelopen jaren heeft Marc verschillende functies binnen ABN AMRO gehad. Hij startte als project- en programma manager, gespecialiseerd in organizational design. Vervolgens heeft Marc 7 jaar in verschillende leidinggevende rollen gewerkt binnen het HR domein. En sinds 2 jaar is hij werkzaam als HR Analytics Consultant, met een sterke focus op medewerkersonderzoek.

Tara de Korte

Senior Consultant HR & Employee Experience

Tara is ruim 6,5 jaar actief als consultant voor Kirkman Company. Zij weet op een daadkrachtige wijze organisaties te transformeren en mensen met elkaar te verbinden. Tara heeft diverse klantopdrachten gedaan o.a. op het gebied van (HR) Transformatie, optimalisering HR dienstverlening, HR IT implementatie en cultuur. Binnen Kirkman Company is ze actief binnen het expertise gebied HR & Employee Experience. Naast haar rol als Senior Consultant is Tara ook Young Professional Manager waarbij ze verantwoordelijk is voor 15 Young Professionals. 

Tim Meurs

Practice Leader HR & Employee Experience

Tim leidt de HR & Employee Experience practice van Kirkman Company. Hij heeft ruim 9 jaar consulting ervaring, waarvan de laatste vier jaar in zijn huidige functie. Daarin heeft hij aan den lijve ondervonden wat de enorme potentie is van bevlogen individuen en teams. Tim helpt organisaties bij organisatiebrede transformaties, cultuurtrajecten en de inrichting van de HR / EX functie. Overtuiging: Employee Experience is geen opsmuk, maar serieuze business. 

Suzanne Beekhuizen - Tiesema

Manager Transformatie  Human Facility Management VGZ

Suzanne is een zeer daadkrachtige HR professional. Haar achtergrond in zowel consulting als de HR-lijn heeft haar een grote diversiteit aan ervaring geschonken: strategie en - ontwerp, organisatie ontwikkeling, leiderschap, cultuur, people analytics, employee experience, customer experience, HR technologie en communicatie. Binnen Coöperatie VGZ is Suzanne verantwoordelijk voor de Tranformatie van de Human Facility Management afdeling. En de ambitie is voorwaar geen kleine sprong, maar een ‘giant leap’. 
 

Bart Vermeir

Employer Branding adviseur bij Social Seeder

Ruim 20 jaar commerciële ervaring in producten, diensten en het uitbesteden van diensten. Gedreven door het continue verbeteren van organisaties door (digitale) transformatie met bijzondere aandacht voor de menselijke impact en hindernissen op deze transformatie. “The Only Thing That Is Constant Is Change”

Hans Mangelschots

Business Development Specialist at HR Tech Valley | HR Tech & Trendwatcher 

Ik was de laatste 5 jaar actief als start-up ondernemer in HR-technologie en richtte HRTOOLZ.online op in april 2017 om de Digitale Transformatie van HR te versnellen naar een Millennial-vriendelijke medewerkerservaring. 
In september 2018 vervoegde ik HR Tech Valley, waar de visies zeer gelijklopend zijn wat betreft Career Owners en de aanpak van HR 4.0.  

Ester Koot

HRM Strategy Researcher at Motivaction

Ester heeft een bedrijfskundige achtergrond en adviseert haar klanten op basis van onderzoek. Zij is gespecialiseerd in onderzoek op het gebied van HR en arbeidsmarktvraagstukken. In medewerkersonderzoek ziet zij het als een mooie uitdaging om organisaties ècht aan de slag te laten gaan met de uitkomsten hiervan. Wat kunnen managers en leidinggevenden doen om de organisatie te veranderen en hoe gaan we dat monitoren? Ester wil weten en begrijpen wat de drijfveren van verschillende medewerkers zijn, want “if you don’t understand people, you don’t understand business”.